Stöldskyddsmärkning

Stöldskyddsmärkning är ett bra sätt att försvåra för tjuven att göra sig av med din bil. Vi blästrar registreringsnumret i bilens alla rutor.

Glaspolering

Ytliga repor efter vinrutetorkarna eller isskrapan går att polera bort. Även djupare repor kan man avlägsna med en slipprocess i flera steg. Det är dock en mer omfattande process som tar mer tid i anspråk.

Stenskott i vindruta

Stenskott i vindrutan lagas på ca 2-3 timmar. Är bilen försäkrad mot glasskada betals endast självrisk på 250-350 kr. Resten täcks av försäkringen. Det är viktigt att omgående laga ett stenskott, risk för sprickor är stor.

Impregnering cabriolet

Impregnering av tygcabrioleter bör göras regelbundet för att bibehålla den vatten- och smutsavvisande ytan. Skyddar mot salt, trafikfilm och annat nedfall. Blekta cabrioleter kan också infärgas för att återfå originalfärgen. Finns i färgerna svart, blått och brunt.

Dieseloptimering

Med en effektbox för din dieselbil från KCR optimeras motorns bränslesystem så att motorns effekt och vridmoment ökar. Det innebär säkrare omkörningar och starkare bil. Effektökningen ligger ofta runt 20%. Bilen blir också miljövänligare då CO-emissionen minskar. I de flesta fall brukar även bränsleförbrukningen minska något. KCR:s dieselboxar är marknadsledande i Norden och erbjuder bl.a motorgaranti.

Dekaler, banderoller och stripning av bilar

Vi skräddarsyr dataskurna dekaler för alla ändamål. Folietexterna är lätta att montera själv. Önskas texten på en banderoll står vi för monteringen. Givetvis kan vi även montera dem på din bil.